Voor een goed schuim adviseren wij volle of halfvolle koemelk op koelkasttemperatuur (ongeveer 5°C) te gebruiken. Koemelk geeft de beste resultaten. Het is echter ook mogelijk om plantaardige melk te gebruiken, zoals soja-, rijst- of amandelmelk. In dat geval zal het resultaat variëren naargelang van het eiwit- en vetgehalte van elk van beide. Het schuimresultaat hangt niet alleen af van de gebruikte melksoort, maar ook van de manier waarop de gebruiker het stoompijpje beweegt tijdens de procedure.
0
0
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Artikelen in deze sectie
- Als u het stoompijpje (model BCC12) gebruikt, welk type melk wordt dan aanbevolen om een goed schuim te verkrijgen?
- Hoe krijgt u een heter kopje koffie?
- Hoe krijgt u een koffie verkrijgen met meer inhoud en meer crema?
- Hoe kunt u uw koffiebonen vers houden om altijd een lekker kopje koffie te krijgen?
- Hoe schenkt u een drank uit met de SMEG Bean-To-Cup machine?
- Wat zijn de basisprincipes bij het bereiden van een goede koffie?