Bij hetelucht circulatie is de warmte afkomstig van het convex-element rond de ventilator en wordt van achteruit de oven ingeblazen. Bij intensieve hetelucht of turbohitte wordt de oven verwarmd door middel van het convex-element rond de ventilator in combinatie met het onder en bovenelement. Deze functie is bijzonder geschikt voor het gelijktijdig bereiden van voedsel op verschillende kookniveaus, zonder dat geuren en smaken zich vermengen, en tijd en energie beperkt wordt.
0
0
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Artikelen in deze sectie
- Dient de oven voorverwarmd te worden?
- Hoe dienen de katalyse emaille wanden van de oven te worden schoongemaakt?
- Hoe dient de emaille binnenkant van de oven schoon te worden gemaakt?
- Hoe dient de pizzasteen schoongemaakt te worden?
- Hoe kan aangebrand vet verwijderd worden uit de oven?
- Hoe kan de binnenruit van de ovendeur worden gereinigd?
- Hoe kan de condens, die ontstaat tussen de glazen van de ovendeur, worden verwijderd?
- Hoe kunnen de roestvrijstalen delen van de oven glimmend worden gehouden?
- Hoe kunnen ovenroosters en bakplaten met aangekoekt vuil het beste worden schoongemaakt?
- Hoe lang duurt de Pyrolyse functie?