Het is normaal dat er condens ontstaat tussen de glazen van de ovendeur tijdens het bereiden van voedsel dat veel vocht bevat. Bij de ovens van Smeg wordt de condens verwarmd door het bovenelement en vervolgens in circulatie gebracht dankzij het mantelkoelingsysteem. Daarnaast bestaan de ovendeuren uit meerdere lagen glas die eenvoudig gedemonteerd en gereinigd kunnen worden.
0
0
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Artikelen in deze sectie
- Dient de oven voorverwarmd te worden?
- Hoe dienen de katalyse emaille wanden van de oven te worden schoongemaakt?
- Hoe dient de emaille binnenkant van de oven schoon te worden gemaakt?
- Hoe dient de pizzasteen schoongemaakt te worden?
- Hoe kan aangebrand vet verwijderd worden uit de oven?
- Hoe kan de binnenruit van de ovendeur worden gereinigd?
- Hoe kan de condens, die ontstaat tussen de glazen van de ovendeur, worden verwijderd?
- Hoe kunnen de roestvrijstalen delen van de oven glimmend worden gehouden?
- Hoe kunnen ovenroosters en bakplaten met aangekoekt vuil het beste worden schoongemaakt?
- Hoe lang duurt de Pyrolyse functie?