De emaille branders kunnen het beste schoongemaakt worden met lauw water en een neutraal (niet agressief, schurend en/of chemisch) schoonmaakmiddel. Zorg ervoor dat het aangekoekte vuil en vet grondig wordt verwijderd en laat de branders volledig opdrogen alvorens ze weer in gebruik worden genomen. Lees voor het schoonmaken altijd eerst de gebruiksinstructies van het schoonmaakmiddel dat u gebruikt.
Om de branders zo lang mogelijk in originele staat te houden, wordt aangeraden deze frequent te reinigen/ onderhouden met een geschikt schoonmaakmiddel en microvezeldoekjes.
De emaille branders mogen nooit in de vaatwasser gereinigd worden.
0
0
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Artikelen in deze sectie
- De deurpakking is niet overal bevestigd; hoort dat zo?
- Hoe dienen de katalyse emaille wanden gereinigd te worden?
- Hoe dient de binnenkant van de oven van het SMEG fornuis schoon te worden gemaakt?
- Hoe dient de pizzasteen schoongemaakt te worden?
- Hoe kan de binnenruit van de ovendeur worden gereinigd?
- Hoe kunnen de emaille branders van het fornuis het beste onderhouden worden?
- Hoe kunnen de gietijzeren pannendragers het beste worden onderhouden?
- Hoe kunnen de roestvrijstalen delen van het fornuis glimmend worden gehouden?
- Hoe kunnen ovenroosters en bakplaten met aangekoekt vuil het beste worden schoongemaakt?
- Hoe warm wordt de ovendeur van het fornuis?