De antiaanbaklaag wordt in lagen op het kookgerei aangebracht. De eerste laag hecht zich aan het metalen oppervlak van de pan. De tweede PTFE antiaanbaklaag biedt weerstand tegen krassen en schuren, terwijl de laatste laag de potten en pannen het antiaanbakoppervlak geeft dat het gemakkelijker maakt om ze schoon te maken en om voedsel te bereiden doordat er minder oliën en vetten nodig zijn.
0
0
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Artikelen in deze sectie
- GEZONDHEID (PFOA – PTFE – PFAS) - Hoe is het SMEG kookgerei gemaakt?
- Hoe is het SMEG kookgerei gemaakt?
- Hoe wordt de antiaanbaklaag op de SMEG producten aangebracht?
- Is de antiaanbaklaag veilig?
- Is het gebruik van potten met een bekraste coating gevaarlijk voor de gezondheid?
- Waarom staat “PFOA-FREE” niet vermeld op de verpakking van SMEG kookgerei?
- Waaruit bestaat de antiaanbaklaag van het SMEG kookgerei?
- Wat is het verschil tussen PTFE en PFOA?
- Wat zijn PFAS?